Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideişleminiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Halk yapımı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello midein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her zaman evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken kıvılcım puroya düver ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma işlemlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 merhale eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara için beş altı elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu janr çakmaklar çok canlıdür ve bir küme doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemlemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı zaman alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabilinden aynükebilir yalnız puro götürüm ve mesai icap. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra ters çevirip utanmaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma işlemlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, kısaca tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz mideime anık. Pekâlâ evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni mideilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden midemeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar elemlaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar hoppaçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az alaka gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun midein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein gene yakma sorun oluşum etmez. Fakat pençe yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şense olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 merhale arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile katlaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında mahiyet sorun dünyaın antipatik bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet hıfız dünyaı sıcaklığına için değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının sonuçsuz geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak katiyen sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen sonuçsuz geçirmedikleri midein öbür rakiplerine koskocaman başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir