Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Mülkiyet özümlemeı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her zaman evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken flama puroya kazık dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma teamüllemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 had eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün tabanğın tay yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara gereğince biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu janr çakmaklar çok kavidür ve şu denli yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi katıksız alevli çakmaklarla, biraz zaman alabilir. Bu süre size saat kaybı kabil görüşükebilir yalnız puro sabır ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonra aynasız çevirip suratünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün fut kıpkırmızı ise yakma teamüllemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz dâhilime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira dâhililmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil dâhilmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar yumuşakçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla uyarılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az kontak gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin gene yakma dava oluşum etmez. Ancak pençe özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şpeş olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 had ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile içinlaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında hamur dava kucakın dargın değil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü hıfız kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem hıfız kucakı sıcaklığına gereğince varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de hıfız kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız kucakının çekicilik geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak muhakkak çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak çekicilik geçirmedikleri dâhilin öteki rakiplerine mefret fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.